Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кухонні ножі — то, без чого неможливо обійтися при приготуванні їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші види ножів: універсальні, обробні, обвалочные або філейні. Гарні кухонні ножі у всі часи цінувалися дуже високо
Матеріал: нержавіюча сталь, бакеліт
Довжина леза, см: 8
Довжина рукоятки, см: 9.5
Товщина леза, мм: 1.2
Особливості:
- лезо і рукоять чудово збалансовані
- практичний у використанні
- нековзна ручка
- дуже зручно лягає в руку
- легко заточується і довго залишається гострим
Основні | |
---|---|
Виробник | Kamille |
Країна виробник | Китай |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Бакеліт |
Тип | Овочевий ніж |
- Ціна: 26 ₴